X
Menu


Feestcafe Hof van Holland!

Feestcafé Hof van Holland is anno 2023 zéker geen kroeg meer te noemen!

Met een capaciteit van inmiddels ruim 500, en ruim 25 personeelsleden is het meer een feestclub te noemen dan het kroegje zoals het vroeger was.                                                    In 1993 opgericht als een heel klein kroegje waar maximaal 60 mensen binnen konden. In 1999 zijn wij verhuisd naar het pand naast ons en werden wij een stuk groter, waardoor wij ruimte hadden voor ongeveer 180 personen. In 2001 hebben we het pand ernaast er bij gekocht en stonden wij in het hoogseizoen elke avond ramvol met 325 mensen samengeperst! Sinds 2007 is de zaak qua oppervlakte zoals hij nu is en kunnen er ruim 500 mensen in Wel is de binnenkant én de buitenkant van de zaak vaak veranderd. Dit jaar weer een TOTAAL nieuwe look!! Ook hebben we een VIP ruimte in de aanbieding in het hoogseizoen. We hebben dan elke avond een Dj programma met meerdere TOP DJ’s en DJ-ACT’s zoals “DE PANIEKZAAIERS” met 4 x beste PARTY-DJ van Nederland, Willem de Wijs! Ook BENDE VAN ELLENDE van DJ Remy Branta staat meerdere malen in de line-up!

Wij zijn elk jaar geopend vanaf 27 mei tot begin september. Het hoogseizoen is van 10 juli tot 25 augustus.

Ons team bestaat nu in het hoogseizoen uit 14 barkeepers, 3 zaalmedewerkers, 1 Flugelverkoopster, 1 gastheer aan de deur, 2 bediening buiten, 2 dj’s, 2 toiletdames en 2 portiers. Om te zorgen dat iedereen ook nog eens vrije dagen kan hebben, hebben wij nog 5 extra personeelsleden, wat het totaal op 30 brengt.

Je kunt bij ons genieten van ECHTE alcohol, en zijn A-merken. Iets wat niet bij alle zaken gebruikelijk is. Je kunt erop vertrouwen dat je krijgt wat je bestelt bij ons.

Wij zitten precies in het midden van de boulevard van Chersonissos, en op 5 meter van de Middelandse zee! Wij staan garant voor een groot feest elke avond. Met DJ’s die alle stylen muziek draaien en veel gebruik maken van de microfoon. Ook hebben barkeepers een microfoon om de dj te ondersteunen.

Verder zijn wij voorzien van een prima geluidsinstallatie en lichtinstallatie. Er staan op de bar en in de zaak een aantal danspalen en er zijn veel verhogingen in de zaak, waardoor het elke avond hélemaal los gaat.

Ons DJ-Team bestaat uit enkele grote namen uit de Party scene.

Dj’s als Willem de Wijs en Mitchel van Wijk zijn al jaren kind aan huis. Ook DJ Remy Branta, die dit jaar al voor het 6e jaar een lid van het DJ Entertainment team bij ons is gaat langzaam bij de legendes horen. Dit jaar voor de 3e keer komt Feestdj Jesse en voor de 2e keer DJ Dennis Beso en Ian Lokura! Ook komt Bonte Carlo weer een weekje draaien! In het verleden zijn er indrukwekkende namen die hier gedraaid hebben. Zo is Feestdj Ruud zijn buitenlandse carrière begonnen als resident bij Hof van Holland. Ook DJ Jens en DJ Jordy Graat hebben vele jaren bij ons gedraaid. Andere bekende DJ’s zijn DJ Ramo (Ramon Salfischberger) en DJ Dominic Graat!