X
Menu

Crew 2020
Rens

Rens

Barman voorbar

Hee gezellige mensen! Mijn naam is Rens van Lonkhuizen, 23 jaar uit het mooie lage zwaluwe! Werken bij Feestcafé Hof van Holland staat voor totale gekkenhuis en dus het állermooiste feestje wat er is! Aankomende zomer zéker weer van de partij! Tot dan!

Isa

Isa

Barbabe Middenbar

Hoi, ik ben Isa, 20 jaar en kom uit Roosendaal. Op dit moment ben ik aan het afstuderen aan de opleiding Digital Business Concepts. Afgelopen zomer heb ik gewerkt bij Feestcafé Hof van Holland, waar het élke avond hét leukste feestje van cherso werd met de allerleukste collega’s! C u in 2021!

Lois

Lois

Barbabe voorbar

Hoi lieve Hof gangers! 

Mijn naam is Lois van Beekveld, 24 jaar oud en geboren in het dorpje Leimuiden.

Na de meest te gekke ervaring ever in 2017 waar ik voor het eerst werkzaam was bij Feestcafé Hof van Holland was ik in de zomer van 2020 weer helemaal terug van weggeweest! 

T Hof, een plek waar eeuwige vriendschappen ontstaan en de mooiste herinneringen worden gemaakt. Daarom voor mij ook alle redenen om terug te keren. 

Nooit te oud om te genieten van de heerlijke drankjes, dansjes en sfeer in het Hof van Holland en Chersonissos. De plek om nooit te vergeten en waar ik me altijd thuis zal voelen!

Lina

Lina

Barbabe voorbar

Hi, Lina hier! In 2020 mocht ik jullie in Feestcafé Hof van Holland al voorzien van lekkere drankjes en heel erg veel shotjes. Naast de lekkere drankjes en shotjes natuurlijk ook mee zingen en dansen. Dit zowel achter- als op de bar! Ohja en mijn favoriete hobby niet te vergeten: draaien aan het rad. Het rad heb ik meegenomen in mijn klas. (Juffie in Uden) Helaas dit keer niet met shotjes, maar met keersommen.. Hopelijk kunnen we snel weer feesten!

Remy

Remy

DJ / Entertainer / Manager

Yo feestgangers! Ik ben Remy, 24 lentes jong en zomer 2020 was ik alweer voor de 3e keer achter de draaitafels en middenbar te vinden in het mooiste feestcafé op aarde! Naast het plaatjes draaien ben ik ook werkzaam in de zorg. 

De feesten in Feestcafe Hof van Holland is niet te vergelijken met andere feestcafe’s! Wat een chaos en gezelligheid! Nooit meer naar huis!  Zie ik jou de volgende zomer ook in t Hof in Cherso?

Dana

Dana

Barbabe

Hi allemaal, ik ben Dana, 20 jaar en ik kom uit Roosendaal. Momenteel volg ik de opleiding Social Work. In de zomer van 2020 heb ik bij Feestcafe Hofvan Holland achter de bar gewerkt. Het was voor mij een super ervaring en ik heb enorm genoten van alle drankjes shotjes en dansjes met alle leuke feestgangers!

Mitchel

Mitchel

Dj / Entertainer

Hey! Mijn naam is Mitchel. En 2020 was alweer mijn 7e jaar op rij dat ik draaide in het mooiste Feestcafé van Europa en omstreken! Afgelopen jaar snel vergeten en hopen dat we snel in Feestcafé Hof van Holland weer mogen genieten van drank, gekkigheid en de leukste  hete hitjes! Tot van de zomer ?

Niels

Niels

Gastheer / Deursletje

He tijgers! Nog steeds is Niels de naam. Ik kom uit het Brabantse Oss en ben 25 jaar. Ook in 2020 hebben we er weer een feest van gemaakt! Niet alleen aan de deur kun je gezellig een babbeltje met me maken maar ook in het dagelijks leven als verkoper ben ik altijd in voor een praatje. Tot snel in de zomer van ’21 allen!

Jill

Jill

Barbabe achterbar

Heeii halloo allemaal. Jill hier, Ik ben 20 jaar oud en kom uit het mooie Heesch. In het dagelijkse leven werk ik in een kinderdagverblijf. Ik heb een top zomer gehad in 2020 dankzij jullie! Het is altijd een gekke bedoeling bij het Hof maar het is geweldig! Hopelijk zie ik jullie daar snel weer!

Rajko

Rajko

Barman / Legend

Ladies and gentlepeople, ik ben Rajko, 25 jaar en in de zomer van 2020 was ik alweer voor de 6e keer te vinden bij Feestcafe Hof van Holland, het mooiste feestcafe van de héule wereld. In het dagelijks leven ben ik Logistiek Supervisor maar dat is nooit zo leuk als achter de bar staan en af een toe eenpaar bacootjes atten ?.  Tot aankomende zomer??

Davy

Davy

Barbabe

Hallo allemaal ! Ik ben Davy en ik ben 21 jaar en ik kom uit Roosendaal. Achter de bar werken bij Feestcafe Hof van Holland is een en al gezelligheid! Je leert er nieuwe dansjes, shotjes en mensen kennen en het was een TOP ervaring om dit mee te mogen maken! En ohwja, in het dagelijks leven werk ik als scheikunde docent ??‍? Hopelijk zie je jullie aankomende zomer wéér voor een lekker drankje en gezelligheid! 

Tom

Tom

Barman achterbar

Hoihoi! Ik ben Tom, 25 jaar uit het Brabantse Reek. Sinds een aantal maanden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Integrale Veiligheidskunde.

Dit jaar, na 7 fantastische stapvakanties, besloten om te gaan werken bij de plek waar ik twee jaar lang enorm heb genoten als toerist: feestcafé ‘t Hof van Holland! Het was een bijzonder jaar maar gelukkig hebben we er met zijn allen alsnog een onvergetelijke tijd van kunnen maken!

Hopelijk tot snel!

Lynn

Lynn

Barbabe achterbar

Halllloo!! Ik ben Lynn en ben 21 jaar en kom uit Heesch en werk in het dagelijks leven in een kinderdagverblijf. Het was super leuke zomer bij het Feestcafé Hof van Holland! Ik ben altijd in voor een drankje, dansje of een shotje! Collega’s en toeristen bedankttt voor de leuke zomer van 2020!!

Maxime

Maxime

Barvrouw

Heeeehallootjes, ik ben Maxime oftewel Max, 23 jaartjes jong en kom uit het mooie Raamsdonksveer. Ooit afgestudeerd als meubel ontwerper/maker, maar werkend in de horeca. Mijn afgelopen zomertje bij Feestcafe Hof van Holland werken was één en al gekkigheid, gezelligheid, dansjes, drankjes en tourtjes maken in de vrije tijd. Beter kan nie!

Melissa

Melissa

Barvrouw achterbar

Hoihoii! Ik ben Melissa, 23 jaar en woon in Den Bosch. Ik volg momenteel de studie Social Work. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op een feestje, voor of achter de bar dat maakt niet uit. Afgelopen zomer hebben we er met zijn alle in Feestcafé Hof van Holland iets kei moois van weten te maken en dit ondanks alle maatregelen! Hopelijk tot volgend jaar, op nog een onvergetelijke zomer!

Kirsten

Kirsten

Flugel babe - Runner - Barvrouw

Hoihoi! Ik ben Kirsten, ik ben 20 jaar en ik kom uit Enschede. Op dit moment doe ik de studie Manager/Ondernemer Horeca, bij Feestcafe Hof van Holland werken was een super leuke ervaring en ik hoop dit komende jaar er weer een mooie zomer van te maken in Cherso!  

DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs

DJ

Jaja, alweer 12 seizoenen maak ik deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij Lola kun je dan de lekkerste koffie of een heerlijke lunch bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland! Deze zomer kom ik hartje Hoogseizoen de plaatjes aan elkaar knutselen en de boulevard van Cherso laten TRILLEN op zn grondvesten!!

Crew 2019

Sam

Sam

Barmanager

Ik ben Sam, 24 jaar uit het Brabantse Den Bosch!

Al 3 seizoenen ben ik de gelukkigste man op aarde in de zomermaanden, als ik achter de bar sta bij het allerbeste feestcafé van de wereld; Feestcafé Hof van Holland! Eerst heb ik een paar seizoenen gewerkt bij onze buren van Friet van Piet, maar hier in het Hof ben ik echt op mijn plek! @019 wordt mijn 4e seizoen knallen! Dit is mijn Final summer tour, zorg dat je er bij bent!!

Remy

Remy

Resident-DJ/Management

Dag liebe leute,

Mijn naam is Remy de Gans. Ik ben 22 jaar en kom uit het mooiste gat van Nederland, Achterveld! (bij Amersfoort)

Dit is mijn 2e seizoen als Resident-DJ onder de naam Remy Branta, bij het mooiste feestcafe op aarde:Feestcafe Hof van Holland in Cherso! Mij zul je nog vele seizoenen zien schitteren achter de draaitafels! Zie je snel!

Lotte

Lotte

Barvrouw voorbar

Hallo allemaal,

Mijn naam is lotte Theijssen, 21 jaar oud en woon in een klein dorpje in Brabant, Erp

Op dit moment ben ik werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Dit zal ik deze zomer even laten om voor de 2e zomer bij het Feestcafe Hof van Holland in Cherso te gaan werken!

Ik heb er in iedergeval weer zin in, tot in cherso!

Sophie

Sophie

Barvrouw voorbar

[21:22, 8/24/2019] Sophie Nl: Ela malaka’s!

Ik ben Sophie, 21 jaar oud en afkomstig uit het o zo gezellige dorpje Schijf.
Doordeweeks verruil ik de onbekendste plek van Nederland voor de hoofdstad om daar Fashion & Design te studeren op het AMFI.

Om de schoolstress even te vergeten mag ik deze zomer voor de 3e keer in het mooiste feestcafé van Kreta, ‘t Hof van Holland, heel de boel op stelten zetten!
Met ons gestoorde team maken we jouw vakantie onvergetelijk!

Ik zal altijd een citroentje in jullie wodka sparood doen, als ik er voor mezelf ook 1 (of 2.. of 3..) inschenk.

Zie jullie daar!!!

Tessa B

Tessa B

Barvrouw

Hoi luitjes, Mijn naam is Tessa, 22 jaar oud en kom uit Hengelo (G). Een klein boers dorpje uit het mooie Achterhoek!

Met mijn diploma all-round stylist opzak, ben ik werkzaam bij america today.

In de maanden juli en augustus ben ik te vinden in Cherso en voornamelijk achter de bar in Feestcafé Hof van Holland!

Ik hoop daar veel leuke feestjes mee te kunnen maken met jullie!

Romee

Romee

Barchick

Hi guys, ik ben Romée. 21 jaar oud en kom uit t prachtige Oss!

Ik start dit jaar met de Tui academy en hóóp daar ook voor te slagen.

In de zomer ben ik al 2 jaar te vinden achter de bar bij t mooiste feestcafé van Griekenland. Op naar het derde jaar met veel drankjes, dansjes, blauwe plekken en schorre stemmen!

See you there

Anouk

Anouk

Barvrouw Middenbar

Hallo allemaal, mijn naam is Anouk. Ik mag dit jaar mijn eerste seizoen draaien bij Feestcafe Hof van Holland.

Ik kom uit het altijd mooie Soest, maar woon sinds 3 jaar op kamers in Utrecht.

In Nederland ben ik werkzaam in de horeca. Ik heb er super veel zin in om er een mooie zomer vol gezelligheid en plezier te beleven. Ik blijf van mei tot september in het gezelligste feestcafe van Kreta werken.

Zie jullie graag bij mij aan de bar!

Niels

Niels

Uw Gastheer

Dag vrienden en vriendinnen,

Niels is de naam! 24 jaar jong en woonachtig in Oss!

Al 2 prachtige zomers mag ik jullie met trots welkom heten in het leukste feestcafe van kreta!

Graag zie ik jullie volgend jaar en dan drinken we er een aantal!!

Gegroet malakas!

Luna

Luna

Barchick Shotjesbar

Hee hee lieve mensen!
Mijn naam is Luna, ik kom uit Hilversum en woon nu in het gezellige Eindhoven.
Ik heb nu even een tussenjaar waarin ik ook achter de bar werk, maar wil wel snel weer met een opleiding beginnen.

In Juli en Augustus ben ik te vinden in Feestcafé Hof van Holland in Chersonissos!

Ik ben altijd in om samen aan het radje te draaien, lekker veel shotjes doen en een gezellige tijd te hebben. Hopelijk zien we elkaar snel! X

Anisha

Anisha

Barchick Shotjesbar

Hallo lieverdjes, mijn naam is Anisha, ik ben 18 jaartjes jong en ik ben geboren en getogen in Eindhoven.

Ik woon sinds een tijdje in het gezellige Zwolle omdat ik aan de international Pabo in Meppel studeer. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de Zwolse kroegen, of het nou achter de bar of áán de bar is.

In juli en augustus ben ik te vinden achter de bar van Feestcafé hof van Holland in chersonissos! Ik hoop jullie snel te zien en er een kei leuke tijd van te maken.

Joejoe!

Rens

Rens

Barman voorbar

Hallo feestbeesten! Ik ben Rens van Lonkhuizen, 21 jaar en kom uit lage zwaluwe nabij het mooie Breda!

Doordat ik de mogelijkheid kreeg om mijn job in Nederland even links te laten liggen. Ga ik een van de leukste dingen in het leven doen!

Vanaf begin juli tot eind augustus ben ik te vinden als barman in het allermooiste feest café van Kreta, Hof van Holland!!

Samen gaan we er voor zorgen dat jou vakantie eentje word om nooit te vergeten!

Ik zie jullie hopelijk met een brede glimlach bij mij aan de bar! Groetjes!

Mitchel

Mitchel

DJ

Halloooo Vakantiegangers!

Ik ben Mitchel van Wijk, 28 jaar

Ik kom uit het prachtige pittoreske Ter Aar! Wie kent het niet ? en ik zal deze zomer een paar weken de muziekjes voor jullie aanslingeren!

Dit is alweer me 6e seizoen bij t Hof van Holland, en we gaan er weer een knalzomertje van maken!

Philip

Philip

Barman voorbar

Mijn naam is Philip beter bekend als Flip!

Ik ben 25 jaar, kom uit Hilversum en woon in amsterdam.

Ik werk dit jaar al voor de 4de keer in het leukste feestcafe van europa het hof van holland en dat is niet zomaar!

Hier is feest namelijk 100% gegarandeerd, Dus zien wij jou straks bij ons aan de bar verschijnen om er een onvergetelijke zomer van te maken!!

Anne

Anne

Barvrouw

Hi gekke party animals!

Mijn naam is Anne, 23 jaar en kom uit de parel van het zuiden Breda. Dit jaar wederom werkzaam bij het mooiste feestcafe van Chersonissos ‘t Hof van Holland. Waar we weer elke avond adjes gaan drinken en er vooral een knalfeest van gaan maken met zn alle!! Ik heb er weer onwijs zin in, ik hoop jullie ook!

Amke

Amke

Bar babe

Hi allemaal!

Mijn naam is Amke Smit, 22 jaar oud en kom uit de mooiste stad van Brabant: Breda!

Na een eerste geweldige zomer te hebben gewerkt bij het Feestcafe Hof van Holland, keer ik dit jaar weer terug naar het mooiste eiland wat er maar is. Vanaf mei tot september ben ik hier te vinden achter de bar. Ik hoop jullie snel te zien en samen te genieten van drankjes, dansjes en vooral een mooie tijd! Tot dan!

Lauren

Lauren

Barvrouw Flugelbabe

Hello!

 

Yes ook ik ben één van de gelukkigen die in juni en juli voor de 2e keer te vinden is in het team van Feestcafé Hof van Holland!!

Ik ben Lauren en woon op kruip afstand van Stratum in het altijd gezellige Eindhoven!!

Naast een ijverige communicatie studie ben ik wekelijks voor, achter, of met een beetje geluk óp, of ónder de bar te spotten!

Met enige regelmaat bezoek ik ook de leukste feestjes en festivals door héél het land!

 

Met een lading vol energie die ik deze zomer met mij mee sleep naar Kreta, gaan we het eiland nogmaals helemaal op z’n kop zetten. Sie joe soen!

 

Het aftellen is begonnen

Nicole

Nicole

Barvrouw middenbar

Haai schatten, ik ben Nicole en kom uit het boerengehucht Schipluiden.

Ik ben 21 jaar en dit is mijn tweede jaar bij het leukste feestcafe van cherso!!

Ik studeer dit jaar af als gezondheidswetenschapper,

achter de bar kan ik iedereen daarom precies vertellen hoeveel alcohol goed voor je is !

Ik zie jullie in Cherso !!

Jorien

Jorien

Barchick

Hoi, mijn naam is Jorien Adriaans en ik ben 20 jaar oud.

Als een van de weinige uit dit team kom ik uit en support ik het noorden. Ik ben geboren en getogen in Groningen en Inmiddels ook woonachtig in de mooiste studentenstad van Nederland. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Human Resource management aan de hoge school. Als student van deze stad heb ik energie voor 10 en ben ik bekend met het fenomeen feest vieren. Afgelopen jaar heb ik dankzij ‘t Hof de tijd van mijn leven achter de rug. Aankomend jaar ben ik zeker weer te vinden achter de bar bij T hof van Holland in Chersonissos.

We gaan opnieuw voor weer een te gek seizoen!

Hopelijk tot dan!
Liefs, Jorien

Bas

Bas

Barman voorbar

Ik ben Bassie, de broer van Adriaantje

Kevin

Kevin

Barkoning achterbar

Ik ben Kevin, 21 jaar oud en woon in Amsterdam.
Ik ben het hele jaar te vinden in café Bubbels Amsterdam, daar werk ik namelijk maar deze zomer heb ik het genoegen om maar liefst drie keer af te reizen naar Chersonissos!

Twee maal om te werken en een weekendje om “bij te komen”.

Tot dan!

Jens

Jens

Barmenneke

Dag vakantiegangers, ik ben Jens en sta op n kratje achter de bar. Kom uit Sint-Michielsgestel t mooiste dorp van de wereld!!

Ik ga in Kreta werken bij het Feestcafe Hof van Holland, the place to be.

Feesten stampen zuipen !

Rajko

Rajko

Barman Atkoning

Hier de  half-Grieks Souflaki!!

Geachte feestbeesten en feestmutsen

Mijn naam is Rajko Kaliounis. ik ben half Grieks half Nederlands en 24 lente’s oud.

Ik ben woonachtend in het piep kleine dorpje Scherpenisse in Zeeland.

ik werk en ik leer in de logistiek en voor mijn hobby’s trap ik elke zaterdag tegen een bal (meer de verkeerde kant op dan de juiste kant maar dat doet er niet toe) en drink ik graag een Baco (of 30)

2018 was mijn 5e seizoen in de leukste tent van Europa en men zegt dat ik tevens ook al zo lang de atkoning van Chersonissos ben!

In 2019 kom ik alleen op vakantie en op familiebezoek, maar ben dan ELKE avond in het Hof, en zal ook zeker een aantal avonden werken!

Los uit je bakplaat!

Peter

Peter

Barman entertainer

Hoi Pieter Harm hier!!

Timo

Timo

Hoofd Zaalrunner

Hoi ik ben Timo, 19 jaar, en kom uit die mooie stad achter de duinen.

Deze zomer ben ik van juni t/m september te vinden in het altijd zonnige Chersonissos op Kreta.

Ik ben daar dan volgas aan het werk bij Feestcafe Hof van Holland

Wellicht komen we elkaar daar tegen en kunnen we samen een mooie tijd beleven. Tot dan!

Tessa S

Tessa S

Barvrouw

Lieve vakantiegangers!

Ik ben Tessa, 21 jaar en kom uit het gezellige Drunen. In het weekend ben ik te vinden in de mooiste stad van Nederland namelijk Den Bosch. En daar weten ze zeker hoe je een feestje moet bouwen.

Deze zomer ga ik samen met jullie een feestje bouwen in het Hof van Holland. Graag zie ik jullie daar en dan zingen we samen: zon zee zuipen vanavond gaan we kruipen, zuipen zee zon, zo zat als een kanon!!

Tot snel en cheers op een mooie tijd in het altijd zonnige chersonissos.

Liefs Tessa

Mariska

Mariska

Barvrouw

Heeeiii party animals! Ik ben Mariska, 21 jaar en woon in het mooie Brabant. Studeer verpleegkundige. In mijn vrije tijd doe ik veel drankjes en dansjes met vrienden. Deze zomer hoop ik dit met jullie te doen bij het gezelligste feest café van Cherso, ’t Hof van Holland. Zie jullie snel, dan maken we er een feest van!

Michelle

Michelle

Barvrouw

Hoihoii allemaall! Mijn naam is Michelle Bos, ik ben 19 jaar oud en woon in de mooie stad Groningen.
Ik zit in het 2e jaar van de studie International Facility Management en daarnaast ben ik veel in de stad te vinden!
In de maanden juli en augustus werk ik achter de bar van het leukste feestcafé van Cherso, t Hof van Holland!
Ik hoop jullie allemaal deze zomer te zien en veel drankjes en dansjes te doen, ik heb er zin in, tot snel!

Lois

Lois

Barvrouw

Hallee vakantiegangers en feestbeesten, ik ben Lois 21 jaar en ik kom uit het gezellige dorp Kaatsheuvel.

Natuurlijk houd ik van een dansje hier drankje daar en in de maanden juli en augustus maak ik ze voor jullie klaar in het gezelligste feestcafé van Cherso! Yamass

Tot dan, houdoe!

Elisa

Elisa

Barvrouw achterbar

Hallo allemaal, ik ben Elisa en ben 18 jaar, ik woon in een dorpje naast Breda

Deze zomer ga ik er samen met jullie een top zomer van maken. Ik ben er in de maanden Juli en Augustus.

Hopelijk zie ik je straks in het gezelligste feestcafe van heel Chersonissos!

Alex

Alex

Management

Yiassou Malaka’s!

My name is Alexandros “Alex” Sintichakis, i am 26 years old and i come from Heraklion Crete. In my free time i play football as a goalkeeper, and drive my biggest love, my motorbike or my Corsa OPS! my fav drink is fresh water haha (Whisky) You find me every day in the most crazy place i ever seen!

Hope to see you this summer!

Dj Carlo

Dj Carlo

DJ

Hai,

Mijn naam is Carlo Rooijakkers ik ben 29 jaar en ik kom uit het Brabantse Budel.

Ik ben DJ en producer, en draai onder de naam Bonte Carlo!  je kunt mij tegenkomen in alle feesttenten van Nederland. In de afgelopen zomer heb ik onder andere gedraaid op Gran Canaria en Salou, maar natuurlijk ook bij de meest escalerende zaak van de wereld: Feestcafé Hof van Holland op Kreta!!

Deze zomer kun je mij weer tegenkomen achter de draaitafels van Feestcafe Hof van Holland!!

DJ Ramo

DJ Ramo

DJ

Hai,

Ik ben Ramon Salfischberger (DJ Ramo) ik ben 28 en kom uit Den Bosch.

Ik ben DJ bij onder andere Jantjes Verjaardag Amsterdam en de JIJ&IK in Den Bosch, maar afgelopen zomers heb ik ook 3 keer een periode gedraaid in dé feesttent van Kreta! Feestcafe Hof van Holland staat ook zeker komende zomer weer in mijn party agenda! CU there!

DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs

DJ

Jaja, alweer 12 seizoenen maak ik deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij Lola kun je dan de lekkerste koffie of een heerlijke lunch bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland! Deze zomer kom ik hartje Hoogseizoen de plaatjes aan elkaar knutselen en de boulevard van Cherso laten TRILLEN op zn grondvesten!!

Crew 2018
Sam

Sam

Barmanager

Hey daar!

Ik ben Sam Beelen, 23 jaar uit het Brabantse Den Bosch!

Al 2 seizoenen ben ik de gelukkigste man op aarde in de zomermaanden, als ik achter de bar sta bij het allerbeste feestcafé van de wereld; Feestcafé Hof van Holland! Eerst heb ik een paar seizoenen gewerkt bij onze buren van Friet van Piet, maar hier in het Hof ben ik echt op mijn plek! @018 wordt mijn 3e seizoen knallen! Buiten mijn studie werk ik in de wintermaanden als barman bij Borrelcafé de Buurvrouw in Den Bosch!

Boris

Boris

Barman

Yoo, ik ben Boris.

Ik ben geboren in Nieuw-Vennep, in de buurt van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetballen en muziek maken. Ik werk sinds kort als barman in Jantjes Verjaardag op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik heb het CIOS gedaan (sport en bewegen) en heb super veel zin in deze zomer in Cherso, wat voor mij de 2e keer gaat worden en gaat starten in Juli.

Stil zitten is niks voor mij, en daarom gaan we er een goed feestje van maken in Feestcafe Hof van Holland. Van een vliegend hert krijg ik vleugels, nu jij nog!

Jane

Jane

Barvrouw shotbar

Hoooii,

 

Mijn naam is Jane, woonachtig op het platteland in het mooie Maasland. Waar ik al zeven jaar werk in de plantjes in de kassen? Nee ik heb zelf geen koeien of paarden als huisdier, daar heb ik geen tijd voor. Het liefst reis ik namelijk en ga daarom ieder moment dat mijn opleiding het toelaat naar het buitenland, op zoek naar Tarzan. Daarnaast sta ik graag in de sportschool om vervolgens te stappen en genoeg drankjes te nuttigen. Ik studeer Pabo aan de Haagse Hogeschool in Den-Haag. Als juf op dit moment in Wateringen draai ik zomers altijd het roer om, om te werken achter, op en voor de bar. Deze zomer ben ik, voor de 2e keer de maanden juli en augustus, te vinden in het Hof van Holland. Hier mag ik deel uit maken van een geweldig team!!

 

Ik hoop jullie daar te zien en mijn favoriete shotje ‘stuiterbal’ (met uitleg natuurlijk) aan te bieden.

 

Seeyouu!!

Lauren

Lauren

Barvrouw

Hello!

 

Yes ook ik ben één van de gelukkigen die in juli en augustus te vinden zijn in het team van Feestcafé Hof van Holland!!

Ik ben Lauren en woon op kruip afstand van Stratum in het altijd gezellige Eindhoven!!

Naast een ijverige communicatie studie ben ik wekelijks voor, achter, of met een beetje geluk óp, of ónder de bar te spotten!

Met enige regelmaat bezoek ik ook de leukste feestjes en festivals door héél het land!

 

Met een lading vol energie die ik deze zomer met mij mee sleep naar Kreta, gaan we het eiland helemaal op z’n kop zetten. Sie joe soen!

 

Het aftellen is begonnen

Iris

Iris

Barvrouw

Hoi,

 

Ik ben Iris en ik ben 24 jaar. Ik kom uit het altijd gezellige Groningen waar ik studeer aan de PABO. Daarnaast werk ik in een kroeg bij ons in het dorp én bij een kroeg in de Groningse binnenstad!

 

Deze zomer zal ik deze kroegen inruilen voor Feestcafé Hof van Holland in Cherso en zal ik daar vanaf 5 juli tot eind augustus achter de bar te vinden zijn.

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan de andere kant van de bar te vinden.

Zie je me achter of aan de bar, kom dan gezellig een shotje met me doen!

 

 

Shannon

Shannon

Barvrouw

Hooi ik ben Shannon, ben 23 jaar en woon in Zoetermeer.

Ik heb op mijn 17e mijn horeca diploma behaald en werk sindsdien in de horeca.

In de winter kun je mij vinden in Snowworld, waar ik dan ook achter de bar te vinden ben.

Als sport doe ik al 3 jaar aan paaldansen en sinds kort krav maga.

Ik sta deze zomer in Feestcafé Hof van Holland van 25 mei tot 13 september!

 

Ik heb er zin in, zie ik jullie daar?

 

Amke

Amke

Barvrouw

Hello everybody, Mijn naam is Amke Smit, 21 jaar oud en kom uit de mooiste stad van Brabant, Breda!

Als het goed is studeer ik dit jaar af aan de opleiding Communicatie en om dit te vieren begin ik direct aan een geweldig avontuur.

In juli en augustus ben ik namelijk te vinden achter de bar van Feestcafé Hof van Holland in Chersonissos! Ik hoop jullie snel te zien en samen te genieten van vele drankjes, dansjes en vooral een mooie tijd!

Tot dan!

 

Lisanne

Lisanne

Barvrouw

Joehoeee,

 

Ze noemen mij Lies, 22 jaar jong, prettig gestoord & kei gezellig.

Ik bevind me nu in het laatste jaar van de opleiding Communicatie, dus als het goed is ben ik afgestudeerd als ik in Chersonissos ben. Des te meer reden om onszelf samen te bezatten en er een onvergetelijke zomer van te maken.

 Ik ben een echte Brabander en als barvrouw ga ik ervoor zorgen dat jij nooit nuchter de kroeg zal verlaten (kruipend mag ook natuurlijk). Ik vind het leuk om wedstrijdjes bier te atten en ijsklontjes kapot te koppen op de bar. Ik win altijd, maar dan ook echt helemaal. Wil jij weten hoe ik dit doe? Kom dan snel naar mijn bar!

 Ohja ik sta in ’t Hof te feesten van juli tot begin september.

 Tot snel!

 Mijn motto: ”Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

 Liefs,

Lisanne

Anne

Anne

Barvrouw

Hi partyanimals! Mijn naam is Anne, ben 21 jaar en woon in het o zo mooie Brabantse Breda!

Doordat ik vorig jaar ben afgestuurd aan de opleiding communicatie barst ik nu van de vrije tijd en kun je mij regelmatig ‘s nachts aantreffen in de bruisende stad.

Deze zomer ben ook ik te vinden achter de bar bij Feestcafe Hof van Holland in Cherso!

van 6 juli t/m 30 augustus ben ik daar, om samen met jullie er een onvergetelijke zomer van te maken, waarin we heel veel alcohol gaan nuttigen!

Ik heb er zin in, ik hoop jullie ook!

Isabelle

Isabelle

Barvrouw

Hoi!

Mijn naam is Isabelle en ik ben 22 jaar. Ik kom uit het Brabantse Roosendaal en heb net een studie bedrijfskunde in Breda afgerond en daarmee is mijn leuke studentenleventje tot een eind gekomen.

Ik ben van 25 mei t/m eind augustus te vinden in Feestcafe Hof van Holland, Waar ik voor jullie de lekkerste drankjes ga maken en er een feestje van ga maken!

Ik zie jullie daar!

Tessa

Tessa

barvrouw

Hoi luitjes, Mijn naam is Tessa, 20 jaar oud en komt uit Hengelo (G)een klein boers dorpje uit de mooie Achterhoek!

In het dagelijks leven volg ik de opleiding schoonheidsspecialiste en hoop van de zomer mijn diploma op zak te hebben.

In de maanden juli en augustus ben ik in Cherso en voornamelijk achter de bar in Feestcafé Hof van Holland!

Ik hoop daar veel leuke feestje mee te kunnen maken met jullie!

Esmeé

Esmeé

Barvouw

Esmee

 

Hee daar feestbeesten, Mijn naam is Esmée 19 jaar en kom uit het Twentse Geesteren. Deze zomer verlaat ik twente maar al te graag voor een en al gekkigheid in het o zo mooie Chersonissos.

Je zult mij van eind juni tot eind augustus vinden in feestcafé Hof van Holland om jou te voorzien van de lekkerste drankjes en beste feestjes!

Kom jij een drankje doen.. of 10?

 

Michael

Michael

Runner

Hoihoi!

Mijn naam is Michael van den Bergh, 19 jaar oud, en geboren aan de dijk van het IJsselmeer in het gehucht Oosthuizen.

Oosthuizen heb ik twee jaar geleden geruild voor Hoofddorp omdat mijn moeder zo nodig weer moest trouwen.

Tegenwoordig volg ik een opleiding om later bij defensie te kunnen gaan werken. In de maanden Juli en Augustus ben ik te vinden in het oh zo gezellige Feestcafe Hof van Holland!.

Omdat ik in het weekend alle kroegen, clubs, carnaval, festival, voetbal kantines af ga met het lekkerste drankje wat er is ‘’een bacotje” is het bij mij ieder weekend weer feest. Ik zie jullie snel!

‘’Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet”

Samantha (Sam)

Samantha (Sam)

Flugelbabe

Hoi mensen van het goede leven!

Ik ben Sam, 24 jaar en eeuwig student. Ik woon in Veldhoven en beland daarom regelmatig in Stratum.
In juli en augustus ben ik dit seizoen voor de 2e keer in dé Nederlandse bar van Chersonissos te vinden. Als je dan toch vakantie aan het vieren bent in dit Griekse paradijs, kom dan bij ons even een biertje drinken.
We maken er samen met jullie elke dag opnieuw een feestje van. Ik heb er zin in, tot dan!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Rajko

Rajko

Barman

Geachte feestbeesten en feestmutsen

Mijn naam is Rajko Kaliounis. ik ben half Grieks half Nederlands en 23 lente’s oud.

Ik ben woonachtend in het piep kleine dorpje Scherpenisse in Zeeland.

ik werk en ik leer in de logistiek en voor mijn hobby’s trap ik elke zaterdag tegen een bal (meer de verkeerde kant op dan de juiste kant maar dat doet er niet toe) en drink ik graag een baco.

2017 wordt mijn 4e seizoen in de leukste tent van Europa en men zegt dat ik tevens ook al zo lang de atkoning van Chersonissos ben, kom jij ff kijken of dat waar is?

ik ben er vanaf eind juni tot eind augustus/begin september te vinden!

 

Los uit je bakplaat!

Lotte

Lotte

Hallo Griekse goden en godinnen,

Mijn naam is Lotte, 19 jaar. Ik woon in het mooiste dorpje van Brabant, Erp !

We hebben ongeveer 0 rotondes en 0 stoplichten maar toch gebeuren hier de meest gekke dingen!

In het dagelijks leven volg ik de opleiding pedagogisch medewerker, ik bereid de jeugd dus voor op wat komen gaat. Verder zou je me van mijn wekelijkse bezoekje aan stratumseind kunnen herkennen, hier ben ik helaas deze zomer niet meer te bekennen.

Deze zomer vind je me in Feestcafe Hof van Holland, om jou te voorzien van de lekkerste drankjes met natuurlijk de gekste dansjes Vorig jaar in Mallorca veel ervaring opgedaan dus kan ik er nu in Cherso volle bak tegenaan!

Kom jij ook een drankje doen?

Leroy

Leroy

Geachte Kroegtijgers, Feestbeesten en ShotKoninginnen!!

Mijn naam is Leroy, een 20-jarige Chemie student uit Alblasserdam (een klein durpke regio Rotterdam). Doordeweeks ben ik, natuurlijk, een ijverige student en ‘s-weekends ben ik een barkoning, zaalmaster of kroegtijger. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik begonnen als glazenjager in Tapperij Tijdloos ter Papendrecht.

Sindsdien doe ik niks liever dan elk weekend achter de bar staan.. Dat is niet helemaal waar, ik sta toch wel liever voor de bar met 2 baco’s in me handen!!

Deze zomer ga ik, samen met het hele team, er elke dag een groot feest van maken in ‘Feestcafe Hof van Holland!

Kom langs en proef de sfeer van echte gezelligheid!!

Misschien doen we nog een shotje.. of 2.. of 10?

Nicole

Nicole

Hallo schatten,

Ik ben Nicole, 20 jaar en kom uit het prachtige boerengehucht Schipluiden in de buurt van het Westland.
Toch ga ik deze zomer mijn geliefde dorpje verlaten voor het oh zo mooie Chersonissos, waar ik waarschijnlijk niet verder kom dan zuipen op de strip, maar dat ter zijde 😉

Ik heb het ritmegevoel van een boerin en toch is dansen mijn favoriete bezigheid.

Dus kom gezellig een drankje halen en een dansje doen bij ons in Feestcafé Hof van Holland en dan kunnen we vast nog wel even slap ouwehoeren deze zomer!

See youu in chersooo ?

Peter

Peter

Waddup partypeople!

Mijn naam is Peter Heeres 20 jaar en kom uit het o zo mooie Oldenzaal!

Mijn hobby’s? Voetballen en Feesten!!

Na vorig jaar een seizoen voor de bar te hebben gestaan,als reisleider van Beachmasters, gaan we nu achter de bar dat feest samen met jullie overtreffen!

Na eerst het winterseizoen in de sneeuw in Val- Thorens afgemaakt te hebben, gaan we gelijk door naar het beste Feestcafé van Europa! Daar gaan we een nóg harder feestje te bouwen!

Mijn motto? Party never stops!

Dion

Dion

Barman

Yooyoo partypeople!!

Ik ben Dion. 22 lentes jong, uit Alblasserdam (vlak bij Rotterdam)

In de wintermaanden ben ik doordeweeks fulltime werkzaam bij een jachtwerf in Papendrecht, maar in het weekend ben ik de man die jouw drankjes regelt bij ons in The Abbey in Alblasserdam!

Mijn passie ligt in de horeca, en achter de bar hoor ik helemaal thuis, dus daarom kijk ik er super erg naar uit om er met jullie er een GESTOORDE zomer van te maken!!

Kom jij een baco’tje atten bij ons??

Niels

Niels

Goeiendag Partyanimals!

Mijn naam is Niels Zwagerman, ik kom uit het Brabantse Oss en ik ben 22 jaar.

Doordeweeks hou ik er van om te sporten en in het weekend drink ik al mijn verbrande calorien er weer bij!

Deze zomer zal ik de HELE zomer totaal loss gaan bij Feestcafe Hof van Holland en ga ik er voor zorgen dat ook jullie helemaal koekie gaan!!

Kom je een sapje bij mij halen deze zomer??

Philip

Philip

Barman

Hey mensen,

Ik ben Philip “Flip” Bevers, ik ben 24 jaar en kom uit Hilversum.

Ik heb al 2 hele seizoenen gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland en geloof me

Best time of my life!!

In de winter kun je mij vinden in Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtplein in Amsterdam, waar ik samen werk met veel Oud- Hofpersoneel!

Komende zomer ben ik er weer bij, en drink ik graag een Baco met jou!

Sophie

Sophie

Barchick

Hoihoi!

Ik ben Sophie, 19 jaar oud en kom uit het altijd gezellige, super onbekende dorpje Schijf.

Dit dorpje wil ik maar al te graag verlaten voor het o zo mooie Kreta, waar ik dit jaar door mijn tussenjaar al vanaf mei voor de 2e keer heel Feestcafe Hof van Holland op z’n kop ga zetten met de rest van ons gezellig-gestoorde team!

Ik kan niet wachten om jullie allemaal te voorzien van liters wodka-iceteagreen, en er zelf ook véééél te veel van te nemen!

Tot dan Malaka’s en Ou le Wappeurs!

Boris

Boris

Barman

Yoo, ik ben Boris.

Ik ben geboren in Nieuw-Vennep, in de buurt van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetballen en muziek maken. Ik werk sinds kort als barman in Jantjes Verjaardag op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik heb het CIOS gedaan (sport en bewegen) en heb super veel zin in deze zomer in Cherso, wat voor mij gaat starten in Juli.

Stil zitten is niks voor mij, en daarom gaan we er een goed feestje van maken in Feestcafe Hof van Holland. Van een vliegend hert krijg ik vleugels, nu jij nog!

Naomi

Naomi

Barchick

Hai guys,

Ik ben Naomi Blummel, ik ben 24 jaar en kom uit Oss

Ik heb afgelopen zomer voor de 2e keer een korte periode achter de bar gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos! In de winter heb ik achter de bar gewerkt in Gerlos in Oostenrijk. Ook leuk, maar geef mij de zon maar!

Alex

Alex

Management

Yiassou Malaka’s!

My name is Alexandros “Alex” Sintichakis, i am 26 years old and i come from Heraklion Crete. In my free time i play football as a goalkeeper, and drive my biggest love, my motorbike or my Corsa OPS! my fav drink is fresh water haha (Whisky) You find me every day in the most crazy place i ever seen!

Hope to see you this summer!

DJ Basjan Munten

DJ Basjan Munten

DJ

Hallo allemaal!

Ik ben Feestdj Bas en kom uit Hendrik ido Ambacht, onder de rook van Rotterdam. Al vanaf 2009 ben ik in de zomer een van de DJ’s van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland, waar ik altijd samen kom draaien met mijn maat DJ Willem de Wijs! In Nederland draai ik in alle toonaangevende zaken rond Rotterdam en samen met Willem hebben wij al heel wat hit-producties gemaakt, waaronder de wereld hit Zakka Zakka ism Arjon

Dj Carlo

Dj Carlo

DJ

Hai,

Mijn naam is Carlo Rooijakkers ik ben 29 jaar en ik kom uit het Brabantse Budel.

Ik ben DJ en producer, en draai onder de naam Bonte Carlo!  je kunt mij tegenkomen in alle feesttenten van Nederland. In de afgelopen zomer heb ik onder andere gedraaid op Gran Canaria en Salou, maar natuurlijk ook bij de meest escalerende zaak van de wereld: Feestcafé Hof van Holland op Kreta!!

Deze zomer kun je mij weer tegenkomen achter de draaitafels van Feestcafe Hof van Holland!!

DJ Ramo

DJ Ramo

DJ

Hai,

Ik ben Ramon Salfischberger (DJ Ramo) ik ben 28 en kom uit Den Bosch.

Ik ben DJ bij onder andere Jantjes Verjaardag Amsterdam en de JIJ&IK in Den Bosch, maar afgelopen zomers heb ik ook 3 keer een periode gedraaid in dé feesttent van Kreta! Feestcafe Hof van Holland staat ook zeker komende zomer weer in mijn party agenda! CU there!

DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs

DJ

Jaja, alweer 12 seizoenen maak ik deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij Lola kun je dan de lekkerste koffie of een heerlijke lunch bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland! Deze zomer kom ik hartje Hoogseizoen de plaatjes aan elkaar knutselen en de boulevard van Cherso laten TRILLEN op zn grondvesten!!

Mitchel van Wijk

Mitchel van Wijk

DJ Management

Haloooootjes!!

Ik ben DJ Mitchel van Wijk 27 jaar oud uit Ter Aar. Al 4 seizoenen resident DJ van Feestcafé Hof van Holland Chersonissos! In de winter kun je mij vinden bij cafe Bubbels in Alkmaar of in Amsterdam en in elke feestzaak waar ik geboekt wordt.

Natuurlijk ben ik ook aankomende zomer week te vinden in het Hof op Kreta!! Dit maal niet het hele seizoen, maar zeker een aantal maal een weekje!!

Crew 2017

Samantha (Sam)

Samantha (Sam)

Flugelbabe

Hoi mensen van het goede leven!

Ik ben Sam, 24 jaar en eeuwig student. Ik woon in Veldhoven en beland daarom regelmatig in Stratum. In juli en augustus ben ik in dé Nederlandse bar van Kreta te vinden. Als je dan toch vakantie aan het vieren bent in dit Griekse paradijs, kom dan bij ons even een biertje drinken. We maken er samen met jullie elke dag opnieuw een feestje van. Ik heb er zin in, tot dan!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Jane

Jane

Barchick

Hoooii,

 

Mijn naam is Jane, woonachtig op het platteland in het mooie Maasland. Waar ik al zeven jaar werk in de plantjes in de kassen? Nee ik heb zelf geen koeien of paarden als huisdier, daar heb ik geen tijd voor. Het liefst reis ik namelijk en ga daarom ieder moment dat mijn opleiding het toelaat naar het buitenland, op zoek naar Tarzan. Daarnaast sta ik graag in de sportschool om vervolgens te stappen en genoeg drankjes te nuttigen. Ik studeer Pabo aan de Haagse Hogeschool in Den-Haag. Als juf op dit moment in Wateringen draai ik zomers altijd het roer om, om te werken achter, op en voor de bar. Deze zomer ben ik, voor de 2e keer de maanden juli en augustus, te vinden in het Hof van Holland. Hier mag ik deel uit maken van een geweldig team!!

 

Ik hoop jullie daar te zien en mijn favoriete shotje ‘stuiterbal’ (met uitleg natuurlijk) aan te bieden.

 

Seeyouu!!

Quincy

Quincy

Barman

Hoihoi

 

Mijn naam is Quincy en ben 22 jaar oud en kom uit Culemborg. Deze zomer ga ik in het leukste feestcafé van Cherso werken!! En hoop jullie daar allemaal tegen te komen! Ik ben net klaar met de opleiding junior accountmanager en ben nu klaar om te feesten. Van Mei t/m September ga ik jullie onvergetelijke avonden bezorgen achter de bar in het hof van holland! Mijn lievelings drankje is baco dus daag me vooral uit!

Mijn levensmotto is dan ook liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist!

Zie jullie in mei!

Lois

Lois

Barchick

Holaaa Levensgenieters!

Mijn naam is Lois van Beekveld. Ik ben 21 jaar oud en woon in het o zo mooie dorpje Leimuiden. Omdat ik dit jaar afstudeer aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Ik hou van dansen, gezelligheid en feestjes. Daarom zie ik jullie deze zomer vanaf 8 juli in de enige echte feesttent van Chersonissos. T Hof van Holland! Hier mag ik de koudste biertjes, zoetste wijntjes en lekkerste cocktails voor jullie inschenken. Draai aan ons rad, geniet van onze verschillende stylen muziek en vergeet niet te dansen tot dat je er bij neervalt! Dan maken wij er samen een ONVERGETELIJKE zomer van!

Dillian

Dillian

Barchick

Hee feestgangers! Mijn naam is Dillian, ik ben 20 jaar jong en kom uit het mooie en altijd gezellige Amsterdam. Deze zomer studeer ik af en vanaf 8 juli ben ik te vinden in Chersonissos. Vorig jaar heb ik zelf mogen feesten bij Feestcafe Hof Van Holland en dit jaar sta ik achter de bar!

Om ervoor te zorgen dat jullie het net zo leuk gaan krijgen als ik. (en net zoveel gaan drinken als ik, als je dat aandurft natuurlijk). Deze zomer gaat het dak er weer af bij het Hof! Ben jij erbij?

Ik zeg #zuipentotwekruipen! Tot dan he!

Michael vd Bergh

Michael vd Bergh

Runner

Hoihoi!

Mijn naam is Michael van den Bergh, 18 jaar oud, en geboren aan de dijk van het IJsselmeer in het gehucht Oosthuizen. Oosthuizen heb ik twee jaar geleden geruild voor Hoofddorp omdat mijn moeder zo nodig weer moest trouwen. Tegenwoordig volg ik een opleiding om later bij defensie te kunnen gaan werken. In de maanden Juli en Augustus ben ik te vinden in het oh zo gezellige Hof van Holland!. Omdat ik in het weekend alle kroegen, clubs, carnaval, festival, voetbal kantines af ga met het lekkerste drankje wat er is ‘’een bacotje” is het bij mij ieder weekend weer feest. Ik zie jullie snel!

‘’Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet”

Boris

Boris

Barman

Yoo, ik ben Boris.

Ik ben geboren in Nieuw-Vennep, in de buurt van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetballen en muziek maken. Ik werk sinds kort als barman in Jantjes Verjaardag op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik heb het CIOS gedaan (sport en bewegen) en heb super veel zin in deze zomer in Cherso, wat voor mij gaat starten in Juli.

Stil zitten is niks voor mij, en daarom gaan we er een goed feestje van maken in Feestcafe Hof van Holland. Van een vliegend hert krijg ik vleugels, nu jij nog!

Michelle

Michelle

Barchick

Hoi,

Mijn naam is Michelle, 23 jaar oud. Geboren in het gezellige Groningen maar woon in Purmerend. Mijn dagelijkse leven bestaat uit werken en gezelligheid (vooral de leuke dingen doen)! M’n favo drankje is wodka met sinas. Ik ben van 28 juni tot half september te vinden achter de bar in het hof van Holland. Kom je gezellig een drankje met mij doen? Zie je daar. En oh ja geen spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, maar juist van de dingen die je niet hebt gedaan! XO

 

‘Life is short, get drunk’

Ron

Ron

Barman

Hoi, Ron hier! Voor het tweede jaar op een rij sta ik dit jaar weer achter de bar in Chersonissos om aan het radje te draaien, de sterkste shotjes en de lekkerste mixjes in te schenken. Elke avond in ’t Hof is er eentje om nooit meer te vergeten (of toch wel…??). Even kort over mezelf: ik studeer in Breda, ben afgelopen jaar “officieel” volwassen geworden (21 dus) en woon in het mooiste dorpje van Nederland vlakbij Den Bosch. 28 juni pak ik het vliegtuig en ik hoop diezelfde avond nog met een Bacardi Limón Cola in ’t Hof te staan! Wie zie ik deze zomer gezellig aan mijn bar?

Joost

Joost

Runner

Hey guys,

Ik ben Joost, 21 jaar en ik km uit het Noord Hollandse Alkmaar.

Ik ben 4e jaar student aan de hoge school Inholland en studeer Technische bedrijfskunde. Ik voetbal, fitness en snowboard.

Deze zomer ben ik een van de teamleden van dieze geweldige feesttent!!

Amy

Amy

Barchick

Hallo vakantiegangers,

 

Mijn naam is Amy van Gassel, 23 jaar en woon in Sevenum, een plaatsje in het o zo gezellige Limburg! Dit jaar studeer ik af aan de opleiding Small Business & Retail Management. Hierbij geniet ik volop van mijn fijne studentenleven. Na twee jaar op rij onder, op of voor de bar bij ’t leukste feestcafé van Chersonissos het Hof van Holland, leek het me tijd om dit jaar ACHTER de bar te gaan staan 🙂

Ik ben in het hof te vinden van 1 juli tot 10 september. Kom jij deze zomer met ons een geweldige tijd beleven? P.s. mijn lievelingsdrankje is wodka icetea green 😉

Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist!

Roselotte

Roselotte

Barchick

Hee vakantiegangers,

Mijn naam is Roselotte en in de maanden juli en augustus ben ik voor het tweede jaar weer achter de bar te vinden van de leukste kroeg van Chersonissos.

Ik ben 21 jaar oud, woon in het altijd prachtige Utrecht en studeer Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht.

Ik kan niet meer wachten tot het weer tijd voor is een paar gekke dansjes op de bar, shirt uit en zwaaien, een draai aan het rad en heeel veeel shots en gezelligheid.

Dusss.. Ga jij van de zomer met jouw vrienden naar Chersonissos op vakantie? Kom dan gezellig een drankje bij mij en mijn lieve collega’s drinken, dan zorgen wij dat jullie een onvergetelijke zomer beleven!

2016 was tof maar 2017 wordt nog toffer!

Fleur

Fleur

Barchick

Halloooo vrindenn,

Mijn naam is Fleur (maar iedereen noemt me Flower ), 22 winters jong en geboren en getogen in die stad achter de duinen, oftewel, Oh Oh Den Haag. Op dit moment ben ik fulltime Hogere Hotelschool student en werk ik in Zoetermeer achter de bar bij Clooney (als ik me niet klem aan het zuipen ben in de Danzig ) want ja, waar ik ben is de drank meestal ook. (Het enige minpuntje is dan wel dat ik vaak op zondag brak op het hockeyveld sta. Mja, je weet wat ze zeggen, op adrenaline ga je toch het beste!)

Vandaar ook dat jullie mij deze zomer in de maanden Juli en Augustus kunnen vinden achter de bar met het allerleukste Hof van Holland team dat er bestaat. Kom gezellig een paar Rode Vodka Cassis met me drinken en je hebt gegarandeerd een mooie avond.

Rajko

Rajko

Barman

Geachte feestbeesten en feestmutsen

Mijn naam is Rajko Kaliounis. ik ben half Grieks half Nederlands en 23 lente’s oud.

Ik ben woonachtend in het piep kleine dorpje Scherpenisse in Zeeland.

ik werk en ik leer in de logistiek en voor mijn hobby’s trap ik elke zaterdag tegen een bal (meer de verkeerde kant op dan de juiste kant maar dat doet er niet toe) en drink ik graag een baco.

2017 wordt mijn 4e seizoen in de leukste tent van Europa en men zegt dat ik tevens ook al zo lang de atkoning van Chersonissos ben, kom jij ff kijken of dat waar is?

ik ben er vanaf eind juni tot eind augustus/begin september te vinden!

 

Los uit je bakplaat!

Maud

Maud

Barchick

Hé Malaka’s!

Mijn naam is Maud, 20 jaar jong en geboren in het zonnige zuiden Venlo! Momenteel werk ik in hartje Amsterdam bij Jantjes verjaardag en inmiddels derde jaars horeca ondernemend management student in Eindhoven.  Dit jaar zal ik dan ook voor het tweede seizoen terug keren naar het mooie Chersonissos om bij het Hof van Holland te werken. Mocht je in de buurt zijn, kom dan een Malibu fristi drinken want daar ben ik gek op!

 

Half bezopen bewijst een gebrek aan doorzettingsvermogen!

Elsa

Elsa

Barchick

Hayhay, ik ben Elsa, 20 jaar oud en ik kom uit het o zo Friese Leeuwarden (niet zo Fries dus).

Ik heb examens gedaan in de havo en heb nu lekker 3 maanden vakantie.

28 juni tot 20 augustus ben ik te vinden in het te gekke Hof van Holland in Chersonissos! kom je dan ook een Friese Sonnema

 

Berenburg sinas of cola met mij drinken?

 

Herinner je gister, denk aan morgen maar leef vandaag!

Marissa

Marissa

Merchandise

heehee ik ben marissa, ik ben 21 jaar en kom uit veldhoven.

Na deze zomer ga ik beginnen met de studie dier en gedrag en daarnaast werk ik nog bij een pizzeria.

Vanaf 14 juni t/m eind augustus mag ik gaan werken in het leukste cafe van heel chersonissos T Hof van Holland. Mijn favoriete drankje is en blijft toch echt de bacardirazz met sprite. Zie ik jullie daar?

Sophie

Sophie

Barchick

Hallo!

Ik ben Sophie, 19 jaar oud en kom uit het altijd gezellige, super onbekende boerendorpje Schijf.

Om niet in een boerin te veranderen verlaat ik iedere dag het mooie Brabant voor Den Haag om wat over mode te leren.

Hier studeer ik dit jaar af waardoor ik vanaf half juni tot half augustus te vinden ben in het leukste café van Cherso; ’t hof van Holland.

Hier zorgen wij met een gezellig-gestoord team voor de feestjes die je niet wilt missen!

Waarbij natuurlijk het lekkerste drankje hoort; ’t splitje!

Michael

Michael

Badboy

Mijn naam is Michael, 24 jaar en woonachtig in Amsterdam, waar ik doordeweeks braaf werk en studeer maar het weekend op woensdagavond al inluidt. Na twee topzomers achter de rug te hebben in het o zo mooie Kreta, kon ik het toch niet laten om jullie (en mezelf) nog 1x de leukste zomer ooit te geven! Mijn favoriete drankje is alcohol en ik ben altijd in voor een lekkere souvlaki met extra tzatziki! Kom gezellig je gekste dansje en drankje met mij doen in de zwoele zomerse nachten van juli. Tot dan!

 

Let’s make magic!

Emmy

Emmy

Barchick

Hallo dan!

Ik ben Emmy Nieuwsteeg , ben 21 jaar en kom uit Rotterdam

Ik studeer bedrijfskunde en dagelijks kun je mij vinden in de horeca van Rotterdam! In de zomer van 2017 was ik werkzaam in Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos als barvrouw. Wat een feest was dat!

Yves

Yves

Runner

Hai!

Ik ben Yves “the Machine” Muiserers uit het Limburgse Reuver!

Ik heb afgelopen zomer vanaf mij tot in augustus bij Feestcafe Hof van Holland gewerkt als runner en aan de deur gestaan als gastheer.

Nu ben ik vooral bezig met mijn grootste passie, namelijk muziek draaien!

Naomi

Naomi

Barchick

Hai guys,

Ik ben Naomi Blummel, ik ben 24 jaar en kom uit Oss

Ik heb afgelopen zomer voor de 2e keer een korte periode achter de bar gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos! In de winter heb ik achter de bar gewerkt in Gerlos in Oostenrijk. Ook leuk, maar geef mij de zon maar!

Philip

Philip

Barman

Hey mensen,

Ik ben Philip “Flip” Bevers, ik ben 23 jaar en kom uit Hilversum.

Ik heb al 2 hele seizoenen gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland en geloof me

Best time of my life!! In de winter kun je mij vinden in Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtplein in Amsterdam, waar ik samen werk met veel Oud- Hofpersoneel!

Sam

Sam

Barman Management

Hey daar!

Ik ben Sam Beelen, 23 jaar uit het Brabantse Den Bosch!

Al 2 seizoenen ben ik de gelukkigste man op aarde in de zomermaanden, als ik achter de bar sta bij het allerbeste feestcafé van de wereld; Feestcafé Hof van Holland! Eerst heb ik een paar seizoenen gewerkt bij onze buren van Friet van Piet, maar hier in het Hof ben ik echt op mijn plek! @017 wordt mijn 2e seizoen knallen! Buiten mijn studie werk ik in de wintermaanden als barman bij Borrelcafé de Buurvrouw in Den Bosch!

Jannis

Jannis

Doorman

Hey you Dutch!

My name is Ioannis Giannopoulos, 28 years old from Athens Greece, but everybody calls me Jannis! In the summer i work at the door of Hof van Holland. All winter i work as a barber, which is my great passion. also you can find me in the gym, or riding my motorbike.If you find my inside Hof, i would like a whisky, but with the crazy dutch i put the bottoms up with a Baco!!

Alex

Alex

Management

Yiassou Malaka’s!

My name is Alexandros “Alex” Sintichakis, i am 26 years old and i come from Heraklion Crete. In my free time i play football as a goalkeeper, and drive my biggest love, my motorbike or my Corsa OPS! my fav drink is fresh water haha (Whisky) You find me every day in the most crazy place i ever seen!

Hope to see you this summer!

DJ Basjan Munten

DJ Basjan Munten

DJ

Hallo allemaal!

Ik ben Feestdj Bas en kom uit Hendrik ido Ambacht, onder de rook van Rotterdam. Al vanaf 2009 ben ik in de zomer een van de DJ’s van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland, waar ik altijd samen kom draaien met mijn maat DJ Willem de Wijs! In Nederland draai ik in alle toonaangevende zaken rond Rotterdam en samen met Willem hebben wij al heel wat hit-producties gemaakt, waaronder de wereld hit Zakka Zakka ism Arjon

Dj Carlo

Dj Carlo

DJ

Hai,

Mijn naam is Carlo Rooijakkers ik ben 29 jaar en ik kom uit het Brabantse Budel.

Ik ben DJ en producer, en draai onder de naam Bonte Carlo!  je kunt mij tegenkomen in alle feesttenten van Nederland. In de afgelopen zomer heb ik onder andere gedraaid op Gran Canaria en Salou, maar natuurlijk ook bij de meest escalerende zaak van de wereld: Feestcafé Hof van Holland op Kreta!!

Deze zomer kun je mij weer tegenkomen achter de draaitafels van Feestcafe Hof van Holland!!

DJ Ramo

DJ Ramo

DJ

Hai,

Ik ben Ramon Salfischberger (DJ Ramo) ik ben 28 en kom uit Den Bosch.

Ik ben DJ bij onder andere Jantjes Verjaardag Amsterdam en de JIJ&IK in Den Bosch, maar afgelopen zomers heb ik ook 3 keer een periode gedraaid in dé feesttent van Kreta! Feestcafe Hof van Holland staat ook zeker komende zomer weer in mijn party agenda! CU there!

DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs

DJ

Jaja, alweer 12 seizoenen maak ik deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij Lola kun je dan de lekkerste koffie of een heerlijke lunch bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland! Deze zomer kom ik hartje Hoogseizoen de plaatjes aan elkaar knutselen en de boulevard van Cherso laten TRILLEN op zn grondvesten!!

Mitchel van Wijk

Mitchel van Wijk

DJ Management

Haloooootjes!!

Ik ben DJ Mitchel van Wijk 27 jaar oud uit Ter Aar. Al 4 seizoenen resident DJ van Feestcafé Hof van Holland Chersonissos! In de winter kun je mij vinden bij cafe Bubbels in Alkmaar of in Amsterdam en in elke feestzaak waar ik geboekt wordt.

Natuurlijk ben ik ook aankomende zomer week te vinden in het Hof op Kreta!! Dit maal niet het hele seizoen, maar zeker een aantal maal een weekje!!

Toppers uit het verleden…