X
Menu

Samantha (Sam)

Samantha (Sam)

Flugelbabe

Hoi mensen van het goede leven!

Ik ben Sam, 24 jaar en eeuwig student. Ik woon in Veldhoven en beland daarom regelmatig in Stratum. In juli en augustus ben ik in dé Nederlandse bar van Kreta te vinden. Als je dan toch vakantie aan het vieren bent in dit Griekse paradijs, kom dan bij ons even een biertje drinken. We maken er samen met jullie elke dag opnieuw een feestje van. Ik heb er zin in, tot dan!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Jane

Jane

Barchick

Hoooii,

 

Mijn naam is Jane, woonachtig op het platteland in het mooie Maasland. Waar ik al zeven jaar werk in de plantjes in de kassen? Nee ik heb zelf geen koeien of paarden als huisdier, daar heb ik geen tijd voor. Het liefst reis ik namelijk en ga daarom ieder moment dat mijn opleiding het toelaat naar het buitenland, op zoek naar Tarzan. Daarnaast sta ik graag in de sportschool om vervolgens te stappen en genoeg drankjes te nuttigen. Ik studeer Pabo aan de Haagse Hogeschool in Den-Haag. Als juf op dit moment in Wateringen draai ik zomers altijd het roer om, om te werken achter, op en voor de bar. Deze zomer ben ik, voor de maanden juli en augustus, te vinden in het Hof van Holland. Hier mag ik deel uit maken van een geweldig team!!

 

Ik hoop jullie daar te zien en mijn favoriete shotje ‘stuiterbal’ (met uitleg natuurlijk) aan te bieden.

 

Seeyouu!!

Quincy

Quincy

Barman

Hoihoi

 

Mijn naam is Quincy en ben 22 jaar oud en kom uit Culemborg. Deze zomer ga ik in het leukste feestcafé van Cherso werken!! En hoop jullie daar allemaal tegen te komen! Ik ben net klaar met de opleiding junior accountmanager en ben nu klaar om te feesten. Van Mei t/m September ga ik jullie onvergetelijke avonden bezorgen achter de bar in het hof van holland! Mijn lievelings drankje is baco dus daag me vooral uit!

Mijn levensmotto is dan ook liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist!

Zie jullie in mei!

Lois

Lois

Barchick

Holaaa Levensgenieters!

Mijn naam is Lois van Beekveld. Ik ben 21 jaar oud en woon in het o zo mooie dorpje Leimuiden. Omdat ik dit jaar afstudeer aan Lucia Marthas Institute For Performing Arts vond ik het tijd voor een nieuw avontuur. Ik hou van dansen, gezelligheid en feestjes. Daarom zie ik jullie deze zomer vanaf 8 juli in de enige echte feesttent van Chersonissos. T Hof van Holland! Hier mag ik de koudste biertjes, zoetste wijntjes en lekkerste cocktails voor jullie inschenken. Draai aan ons rad, geniet van onze verschillende stylen muziek en vergeet niet te dansen tot dat je er bij neervalt! Dan maken wij er samen een ONVERGETELIJKE zomer van!

Dillian

Dillian

Barchick

Hee feestgangers! Mijn naam is Dillian, ik ben 20 jaar jong en kom uit het mooie en altijd gezellige Amsterdam. Deze zomer studeer ik af en vanaf 8 juli ben ik te vinden in Chersonissos. Vorig jaar heb ik zelf mogen feesten bij Feestcafe Hof Van Holland en dit jaar sta ik achter de bar!

Om ervoor te zorgen dat jullie het net zo leuk gaan krijgen als ik. (en net zoveel gaan drinken als ik, als je dat aandurft natuurlijk). Deze zomer gaat het dak er weer af bij het Hof! Ben jij erbij?

Ik zeg #zuipentotwekruipen! Tot dan he!

Michael vd Bergh

Michael vd Bergh

Runner

Hoihoi!

Mijn naam is Michael van den Bergh, 18 jaar oud, en geboren aan de dijk van het IJsselmeer in het gehucht Oosthuizen. Oosthuizen heb ik twee jaar geleden geruild voor Hoofddorp omdat mijn moeder zo nodig weer moest trouwen. Tegenwoordig volg ik een opleiding om later bij defensie te kunnen gaan werken. In de maanden Juli en Augustus ben ik te vinden in het oh zo gezellige Hof van Holland!. Omdat ik in het weekend alle kroegen, clubs, carnaval, festival, voetbal kantines af ga met het lekkerste drankje wat er is ‘’een bacotje” is het bij mij ieder weekend weer feest. Ik zie jullie snel!

‘’Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet”

Boris

Boris

Barman

Yoo, ik ben Boris.

Ik ben geboren in Nieuw-Vennep, in de buurt van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetballen en muziek maken. Ik werk sinds kort als barman in Jantjes Verjaardag op het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik heb het CIOS gedaan (sport en bewegen) en heb super veel zin in deze zomer in Cherso, wat voor mij gaat starten in Juli.

Stil zitten is niks voor mij, en daarom gaan we er een goed feestje van maken in Feestcafe Hof van Holland. Van een vliegend hert krijg ik vleugels, nu jij nog!

Michelle

Michelle

Barchick

Hoi,

Mijn naam is Michelle, 23 jaar oud. Geboren in het gezellige Groningen maar woon in Purmerend. Mijn dagelijkse leven bestaat uit werken en gezelligheid (vooral de leuke dingen doen)! M’n favo drankje is wodka met sinas. Ik ben van 28 juni tot half september te vinden achter de bar in het hof van Holland. Kom je gezellig een drankje met mij doen? Zie je daar. En oh ja geen spijt hebben van de dingen die je hebt gedaan, maar juist van de dingen die je niet hebt gedaan! XO

 

‘Life is short, get drunk’

Ron

Ron

Barman

Hoi, Ron hier! Voor het tweede jaar op een rij sta ik dit jaar weer achter de bar in Chersonissos om aan het radje te draaien, de sterkste shotjes en de lekkerste mixjes in te schenken. Elke avond in ’t Hof is er eentje om nooit meer te vergeten (of toch wel…??). Even kort over mezelf: ik studeer in Breda, ben afgelopen jaar “officieel” volwassen geworden (21 dus) en woon in het mooiste dorpje van Nederland vlakbij Den Bosch. 28 juni pak ik het vliegtuig en ik hoop diezelfde avond nog met een Bacardi Limón Cola in ’t Hof te staan! Wie zie ik deze zomer gezellig aan mijn bar?

Joost

Joost

Runner

Hey guys,

Ik ben Joost, 21 jaar en ik km uit het Noord Hollandse Alkmaar.

Ik ben 4e jaar student aan de hoge school Inholland en studeer Technische bedrijfskunde. Ik voetbal, fitness en snowboard.

Deze zomer ben ik een van de teamleden van dieze geweldige feesttent!!

Amy

Amy

Barchick

Hallo vakantiegangers,

 

Mijn naam is Amy van Gassel, 23 jaar en woon in Sevenum, een plaatsje in het o zo gezellige Limburg! Dit jaar studeer ik af aan de opleiding Small Business & Retail Management. Hierbij geniet ik volop van mijn fijne studentenleven. Na twee jaar op rij onder, op of voor de bar bij ’t leukste feestcafé van Chersonissos het Hof van Holland, leek het me tijd om dit jaar ACHTER de bar te gaan staan 🙂

Ik ben in het hof te vinden van 1 juli tot 10 september. Kom jij deze zomer met ons een geweldige tijd beleven? P.s. mijn lievelingsdrankje is wodka icetea green 😉

Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist!

Roselotte

Roselotte

Barchick

Hee vakantiegangers,

Mijn naam is Roselotte en in de maanden juli en augustus ben ik voor het tweede jaar weer achter de bar te vinden van de leukste kroeg van Chersonissos.

Ik ben 21 jaar oud, woon in het altijd prachtige Utrecht en studeer Mondzorgkunde aan de Hogeschool Utrecht.

Ik kan niet meer wachten tot het weer tijd voor is een paar gekke dansjes op de bar, shirt uit en zwaaien, een draai aan het rad en heeel veeel shots en gezelligheid.

Dusss.. Ga jij van de zomer met jouw vrienden naar Chersonissos op vakantie? Kom dan gezellig een drankje bij mij en mijn lieve collega’s drinken, dan zorgen wij dat jullie een onvergetelijke zomer beleven!

2016 was tof maar 2017 wordt nog toffer!

Fleur

Fleur

Barchick

Halloooo vrindenn,

Mijn naam is Fleur (maar iedereen noemt me Flower ), 22 winters jong en geboren en getogen in die stad achter de duinen, oftewel, Oh Oh Den Haag. Op dit moment ben ik fulltime Hogere Hotelschool student en werk ik in Zoetermeer achter de bar bij Clooney (als ik me niet klem aan het zuipen ben in de Danzig ) want ja, waar ik ben is de drank meestal ook. (Het enige minpuntje is dan wel dat ik vaak op zondag brak op het hockeyveld sta. Mja, je weet wat ze zeggen, op adrenaline ga je toch het beste!)

Vandaar ook dat jullie mij deze zomer in de maanden Juli en Augustus kunnen vinden achter de bar met het allerleukste Hof van Holland team dat er bestaat. Kom gezellig een paar Rode Vodka Cassis met me drinken en je hebt gegarandeerd een mooie avond.

Rajko

Rajko

Barman

Geachte feestbeesten en feestmutsen

Mijn naam is Rajko Kaliounis. ik ben half Grieks half Nederlands en 23 lente’s oud.

Ik ben woonachtend in het piep kleine dorpje Scherpenisse in Zeeland.

ik werk en ik leer in de logistiek en voor mijn hobby’s trap ik elke zaterdag tegen een bal (meer de verkeerde kant op dan de juiste kant maar dat doet er niet toe) en drink ik graag een baco.

Dit wordt mijn vierde seizoen in de leukste tent van Europa en men zegt dat ik tevens ook al zo lang de atkoning van Chersonissos ben, kom jij ff kijken of dat waar is?

ik ben er vanaf eind juni tot eind augustus/begin september te vinden!

 

Los uit je bakplaat!

Maud

Maud

Barchick

Hé Malaka’s!

Mijn naam is Maud, 20 jaar jong en geboren in het zonnige zuiden Venlo! Momenteel werk ik in hartje Amsterdam bij Jantjes verjaardag en inmiddels derde jaars horeca ondernemend management student in Eindhoven.  Dit jaar zal ik dan ook voor het tweede seizoen terug keren naar het mooie Chersonissos om bij het Hof van Holland te werken. Mocht je in de buurt zijn, kom dan een Malibu fristi drinken want daar ben ik gek op!

 

Half bezopen bewijst een gebrek aan doorzettingsvermogen!

Elsa

Elsa

Barchick

Hayhay, ik ben Elsa, 20 jaar oud en ik kom uit het o zo Friese Leeuwarden (niet zo Fries dus).

Ik heb examens gedaan in de havo en heb nu lekker 3 maanden vakantie.

28 juni tot 20 augustus ben ik te vinden in het te gekke Hof van Holland in Chersonissos! kom je dan ook een Friese Sonnema

 

Berenburg sinas of cola met mij drinken?

 

Herinner je gister, denk aan morgen maar leef vandaag!

Marissa

Marissa

Merchandise

heehee ik ben marissa, ik ben 21 jaar en kom uit veldhoven.

Na deze zomer ga ik beginnen met de studie dier en gedrag en daarnaast werk ik nog bij een pizzeria.

Vanaf 14 juni t/m eind augustus mag ik gaan werken in het leukste cafe van heel chersonissos T Hof van Holland. Mijn favoriete drankje is en blijft toch echt de bacardirazz met sprite. Zie ik jullie daar?

Sophie

Sophie

Barchick

Hallo!

Ik ben Sophie, 19 jaar oud en kom uit het altijd gezellige, super onbekende boerendorpje Schijf.

Om niet in een boerin te veranderen verlaat ik iedere dag het mooie Brabant voor Den Haag om wat over mode te leren.

Hier studeer ik dit jaar af waardoor ik vanaf half juni tot half augustus te vinden ben in het leukste café van Cherso; ’t hof van Holland.

Hier zorgen wij met een gezellig-gestoord team voor de feestjes die je niet wilt missen!

Waarbij natuurlijk het lekkerste drankje hoort; ’t splitje!

Michael

Michael

Badboy

Mijn naam is Michael, 24 jaar en woonachtig in Amsterdam, waar ik doordeweeks braaf werk en studeer maar het weekend op woensdagavond al inluidt. Na twee topzomers achter de rug te hebben in het o zo mooie Kreta, kon ik het toch niet laten om jullie (en mezelf) nog 1x de leukste zomer ooit te geven! Mijn favoriete drankje is alcohol en ik ben altijd in voor een lekkere souvlaki met extra tzatziki! Kom gezellig je gekste dansje en drankje met mij doen in de zwoele zomerse nachten van juli. Tot dan!

 

Let’s make magic!

Emmy

Emmy

Barchick

Hallo dan!

Ik ben Emmy Nieuwsteeg , ben 21 jaar en kom uit Rotterdam

Ik studeer bedrijfskunde en dagelijks kun je mij vinden in de horeca van Rotterdam! In de zomer van 2017 was ik werkzaam in Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos als barvrouw. Wat een feest was dat!

Yves

Yves

Runner

Hai!

Ik ben Yves “the Machine” Muiserers uit het Limburgse Reuver!

Ik heb afgelopen zomer vanaf mij tot in augustus bij Feestcafe Hof van Holland gewerkt als runner en aan de deur gestaan als gastheer.

Nu ben ik vooral bezig met mijn grootste passie, namelijk muziek draaien!

Naomi

Naomi

Barchick

Hai guys,

Ik ben Naomi Blummel, ik ben 24 jaar en kom uit Oss

Ik heb afgelopen zomer voor de 2e keer een korte periode achter de bar gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos! In de winter heb ik achter de bar gewerkt in Gerlos in Oostenrijk. Ook leuk, maar geef mij de zon maar!

Philip

Philip

Barman

Hey mensen,

Ik ben Philip “Flip” Bevers, ik ben 23 jaar en kom uit Hilversum.

Ik heb al 2 hele seizoenen gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland en geloof me

Best time of my life!! In de winter kun je mij vinden in Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtplein in Amsterdam, waar ik samen werk met veel Oud- Hofpersoneel!

Sam

Sam

Barman Management

Hey daar!

Ik ben Sam Beelen, 22 jaar uit het Brabantse Den Bosch!

Al 2 seizoenen ben ik de gelukkigste man op aarde in de zomermaanden, als ik achter de bar sta bij het allerbeste feestcafé van de wereld; Feestcafé Hof van Holland! Eerst heb ik een paar seizoenen gewerkt bij onze buren van Friet van Piet, maar hier in het Hof ben ik echt op mijn plek!  Buiten mijn studie werk ik in de wintermaanden als barman bij Borrelcafé de Buurvrouw in Den Bosch!

Jannis

Jannis

Doorman

Hey you Dutch!

My name is Ioannis Giannopoulos, 28 years old from Athens Greece, but everybody calls me Jannis! In the summer i work at the door of Hof van Holland. All winter i work as a barber, which is my great passion. also you can find me in the gym, or riding my motorbike.If you find my inside Hof, i would like a whisky, but with the crazy dutch i put the bottoms up with a Baco!!

Alex

Alex

Management

Yiassou Malaka’s!

My name is Alexandros “Alex” Sintichakis, i am 24 years old and i come from Heraklion Crete. In my free time i play football as a goalkeeper, and drive my biggest love, my motorbike or my Corsa OPS! my fav drink is fresh water haha (Whisky) You find me every day in the most crazy place i ever seen!

Hope to see you this summer!

DJ Basjan Munten

DJ Basjan Munten

DJ

Hallo allemaal!

Ik ben Feestdj Bas en kom uit Hendrik ido Ambacht, onder de rook van Rotterdam. Al vanaf 2009 ben ik in de zomer een van de DJ’s van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland, waar ik altijd samen kom draaien met mijn maat DJ Willem de Wijs! In Nederland draai ik in alle toonaangevende zaken rond Rotterdam en samen met Willem hebben wij al heel wat hit-producties gemaakt, waaronder de wereld hit Zakka Zakka ism Arjon

Dj Carlo

Dj Carlo

DJ

Hai,

Mijn naam is Carlo Rooijakkers ik ben 28 jaar en ik kom uit het Brabantse Budel.

Ik ben DJ en producer, en je kunt mij tegenkomen in alle feesttenten van Nederland. In de afgelopen zomer heb ik onder andere gedraaid op Gran Canaria en Salou, maar natuurlijk ook bij Feestcafé Hof van Holland op Kreta!!

DJ Ramo

DJ Ramo

DJ

Hai,

Ik ben Ramon Salfischberger (DJ Ramo) ik ben 27 en kom uit Den Bosch.

Ik ben DJ bij onder andere Jantjes Verjaardag Amsterdam en de JIJ&IK in Den Bosch, maar afgelopen zomer heb ik ook 2 keer een periode gedraaid in dé feesttent van Kreta! Feestcafe Hof van Holland staat ook zeker komende zomer weer in mijn party agenda!

DJ Willem de Wijs

DJ Willem de Wijs

DJ

Jaja, alweer 9 seizoenen maak ik samen met Feestdj Bas deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij TAART kun je dan de lekkerste koffie met een heerlijke vlaai bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland!

Mitchel van Wijk

Mitchel van Wijk

DJ Management

Haloooootjes!!

Ik ben DJ Mitchel van Wijk 27 jaar oud uit Ter Aar. Al 4 seizoenen resident DJ van Feestcafé Hof van Holland Chersonissos! In de winter kun je mij vinden bij cafe Bubbels in Alkmaar of in Amsterdam en in elke feestzaak waar ik geboekt wordt.

Natuurlijk ben ik ook aankomende zomer week te vinden in het Hof op Kreta!!

Toppers uit het verleden…