X
Menu


Feestcafe Hof van Holland
!

Hof van Holland is in 1993 opgericht als een heel klein kroegje waar maximaal 60 mensen binnen konden. In 1999 zijn wij verhuisd naar het pand naast ons en werden wij een stuk groter, waardoor wij ruimte hadden voor ongeveer 180 personen. In 2001 hebben we het pand ernaast er bij gekocht en stonden wij in het hoogseizoen elke avond ramvol met 325 mensen samengeperst! Sinds 2007 is de zaak zoals hij nu is en kunnen er ruim 550 mensen in!

Wij zijn elk jaar geopend vanaf 20 mei tot eind september. Het hoogseizoen is van 10 juli tot 20 augustus.

Ons team bestaat nu in het hoogseizoen uit 12 barkeepers, 3 zaalmedewerkers, 1 Flugelverkoopster, 1 gastheer aan de deur, 2 bediening buiten, 2 dj’s, 2 toiletdames en 2 portiers. Om te zorgen dat iedereen ook nog eens vrije dagen kan hebben, hebben wij nog 5 extra personeelsleden, wat het totaal op 30 brengt.

Je kunt bij ons genieten van ECHTE alcohol, en zijn A-merken. Iets wat niet bij alle zaken gebruikelijk is. Je kunt erop vertrouwen dat je krijgt wat je bestelt bij ons.

Wij zitten precies in het midden van de boulevard van Chersonissos, en op 5 meter van de Middelandse zee! Wij staan garant voor een groot feest elke avond. Met dj’s die alle stylen muziek draaien en veel gebruik maken van de microfoon. Ook hebben barkeepers een microfoon om de dj te ondersteunen.

Verder zijn wij voorzien van een prima geluidsinstallatie en lichtinstallatie. Er staan op de bar en in de zaak een aantal danspalen en er zijn veel verhogingen in de zaak, waardoor het elke avond helemaal los gaat.

Ons DJ-Team bestaat uit enkele grote namen uit de Party scene.

Dj’s als Willem de Wijs, Feestdj Bas, Jordy Graat en zijn broer Dominic zijn al jaren kind aan huis. Ook DJ Mitchel van Wijk, die al voor het 4e jaar de resident DJ bij ons is gaat langzaam bij de legendes horen. Ook in het verleden zijn er indrukwekkende namen die hier gedraaid hebben. Zo is Feestdj Ruud zijn buitenlandse carrière begonnen als resident bij Hof van Holland. Ook DJ Jens heeft vele jaren bij ons gedraaid. Dit jaar zijn DJ Ramo (Ramon Salfischberger) en DJ Carlo (Rooijakkers) toegevoegd aan ons DJ team!