X
Menu

Nieuw in ons DJ-Team dit jaar is de topper DJ Carlo

Afkomstig uit Budel is deze 28 jarige alleskunner op het gebied van entertainment.

Bekend om zijn eigen producties en remixen draait hij op festivals en alle toonaangevende zaken in binnen en buitenland. In de winter was hij altijd te vinden in het Feestpaleis in Oostenrijk en zomers op Gran Canaria. Nu voor het eerst bij ons op Kreta!!

Dj Ramo  (Ramon Salfischberger) is een 27 jarige DJ uit Vught (Den Bosch)

DJ Ramo ken je van Jantjes Verjaardag Amsterdam –

Jij&Ik Den Bosch – Ushiwawa Den Bosch – Sunny Beach Bulgarije

Zowel in Augustus als in Juli te vinden achter de draaitafels  bij Feestcafe Hof van Holland!

Partypeople!

Ik ben Basjan Munten (Feest DJ Bas) en kom uit Hendrik Ido Ambacht! Chersonissos is mijn 2e thuis, dit wordt mijn 11e jaar werken op Kreta!
Ook deze zomer kom ik weer draaien tijdens het hoogseizoen in het mooiste en gezelligste zaak van Chersonissos, FEESTCAFE HOF VAN HOLLAND!!! In Nederland heb je mij misschien wel eens zien draaien in Hollywood Music Hall Rotterdam, Jantjes Verjaardag Amsterdam, VOF Cardan Spijkenisse, Café Costa Eindhoven, Skihut Tilburg, Apresski Café Shooters Sint Michielsgestel of ergens anders in het land.
Vanaf eind juli kun je mij samen met DJ Willem de Wijs weer achter de draaitafels vinden bij Feestcafe Hof van Holland!!!
Jaja, Ik ben het kind van de barman!! dus we gaan weer Zakka zakka!

Halloooo gezellige badgasten!

Ik ben Mitchel, en komend jaar wordt alweer mijn 4e seizoen bij Feestcafe Hof van Holland! Voor jullie draai ik de hitjes komende zomer in de leukste Feestcafe van Europa! Van 4x duurder tot Hutje op de Hei en weer terug naar Kind van de Duivel, ik geef maar een voorbeeld! Zoals elk seizoen vanaf de opening in Mei tot de dag dat we gewoon weer dicht gaan (eind September) ben ik erbij!

Kom jij gezellig langs om Radje te draaien? Je billen te schudden? Of jezelf gewoon een kleine kater tegemoet te drinken! Tot Snel!

Hallo dan! Mijn naam is Willem de Wijs (DJ) en kom uit het oooh zo mooie Raamsdonksveer in Brabant! Ook deze zomer kom ik weer een hoog-seizoen knallen in het mooiste en gezelligste feestcafé van Cherso, T HOF VAN HOLLAND!!! In Nederland heb je mij misschien welleens zien draaien in Jantjes Verjaardag Amsterdam, de Apres Skihut Rotterdam, Cooldown Cafe Amsterdam, Café Costa Eindhoven, Shooters Gestel….. enz, enz, enz…

Samen met Feestdj Bas zijn wij ook verantwoordelijk voor de hitjes: Kind van de Barman -Zakka Zakka

De Blauwe Stier _Holladiejee (zomer vol tradities)
Vanaf Eind Juli kan je mij en Bas voor het 9e seizoen vinden achter de draaitafels bij Feestcafe Hof van Holland!!!

Dj Willem de Wijs