X
Menu

Hoi mensen van het goede leven!

Ik ben Sam, 24 jaar en eeuwig student. Ik woon in Veldhoven en beland daarom regelmatig in Stratum. In juli en augustus ben ik in dé Nederlandse bar van Kreta te vinden. Als je dan toch vakantie aan het vieren bent in dit Griekse paradijs, kom dan bij ons even een biertje drinken. We maken er samen met jullie elke dag opnieuw een feestje van. Ik heb er zin in, tot dan!
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Hey! Ik zal me zelf even voorstellen, ik ben Mariella , 21 jaar en kom uit het mooie Brabantse Oosterhout.
Ik zal vanaf 24 Mei Bij Feestcafe Hof van Holland achter de bar te vinden zijn!

Ik hoop dat jullie er net zo’n zin in hebben als ik, zie ik jullie daar ?

p.s. mijn lievelings drankjes zijn wodka Redbull & Bacardi razz 7-up!!

Mijn naam is Rutger Deen, 19 jaar en ik kom uit Dedemsvaart Overijssel. Vorig jaar heb ik de opleiding detail handel gedaan en nu een tussen jaar. En deze zomer ga ik er met jullie een groot gekkenhuis van maken bij thof van holland tot in de late uurtjes ! Mijn lievelings drankje? Bacardi cola !

Het leven is een feest je moet alleen zelf de slingers ophangen, ik zie jullie daar!!

Hop hop gas erop ik ben Melanie 19 jaar oud ik ben een schoolverlater ik kom uit het Brabantse Oosterhout!!  Ik ben zo gek als een deur en hou wel van een drankje en een dansje!!

Vanaf woensdag 24 Mei ben ik erbij en we gaan zeker un mooi seizoen van maken bij Feestcafe Hof van Holland op Kreta!!
Heb er zin in, en altijd DORST!! tot dan!!!

Hee feestgangers! Mijn naam is Dillian, ik ben 20 jaar jong en kom uit het mooie en altijd gezellige Amsterdam. Deze zomer studeer ik af en vanaf 8 juli ben ik te vinden in Chersonissos. Vorig jaar heb ik zelf mogen feesten bij Feestcafe Hof Van Holland en dit jaar sta ik achter de bar!

Om ervoor te zorgen dat jullie het net zo leuk gaan krijgen als ik. (en net zoveel gaan drinken als ik, als je dat aandurft natuurlijk). Deze zomer gaat het dak er weer af bij het Hof! Ben jij erbij?

Ik zeg #zuipentotwekruipen! Tot dan he!

Hoihoi!

Mijn naam is Michael van den Bergh, 18 jaar oud, en geboren aan de dijk van het IJsselmeer in het gehucht Oosthuizen. Oosthuizen heb ik twee jaar geleden geruild voor Hoofddorp omdat mijn moeder zo nodig weer moest trouwen. Tegenwoordig volg ik een opleiding om later bij defensie te kunnen gaan werken. In de maanden Juli en Augustus ben ik te vinden in het oh zo gezellige Hof van Holland!. Omdat ik in het weekend alle kroegen, clubs, carnaval, festival, voetbal kantines af ga met het lekkerste drankje wat er is ‘’een bacotje” is het bij mij ieder weekend weer feest. Ik zie jullie snel!

‘’Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet”

 

 

Geachte feestbeesten en feestmutsen

Mijn naam is Rajko Kaliounis. ik ben half Grieks half Nederlands en 22 lente’s oud.

Ik ben woonachtend in het piep kleine dorpje Scherpenisse in Zeeland.

Ik werk en ik leer in de logistiek en voor mijn hobby’s trap ik elke zaterdag tegen een bal (meer de verkeerde kant op dan de juiste kant maar dat doet er niet toe) en drink ik graag een Baco.

Dit wordt mijn vierde seizoen in de leukste tent van Europa en men zegt dat ik tevens ook al zo lang de atkoning van Chersonissos ben! Kom jij ff kijken of dat waar is?

Ik ben er vanaf eind Juni tot eind Augustus/begin September te vinden!

 

Los uit je bakplaat!

Yoo, ik ben Boris.

Ik ben geboren in Nieuw-Vennep, in de buurt van Amsterdam. Mijn hobby’s zijn voetballen en muziek maken. Ik heb het CIOS gedaan (sport en bewegen) en heb super veel zin in deze zomer in Cherso, wat voor mij gaat starten in Juli.

Stil zitten is niks voor mij, en daarom gaan we er een goed feestje van maken bij Feestcafe Hof van Holland. Van een vliegend hert krijg ik vleugels, nu jij nog!

Hoiii feestbeesten!

 

Mijn naam is Melissa, ik ben 22 jaartjes oud en woon in Etten-leur in het oooh zo mooie Brabant. In het dagelijks leven ben ik voetbaltrainer bij een voetbal academie, en daarnaast barvrouw bij Peddels, de leukste kroeg van Breda! Na 3 jaar vakantie in Cherso vond ik het tijd om in plaats van voor, op en onder de bar nu ook is achter de bar er een groot feest van te maken! Deze zomer ga ik dus werken voor het leukste, gekste en vooral gezelligste feestcafe van Cherso, namelijk Feestcafe Hof van Holland!! Ik ben hier te vinden van half juni tm eind augustus, om jullie samen met de rest van ons top team een onvergetelijke zomer te bezorgen! Mijn favo drankje is Bacardi lemon-Icetea, maar ik drink eigenlijk alles waar alcohol in zit!

” Een dag niet gedronken en gefeest is een dag niet geleefd”

Zie jullie deze zomer! X Melissa