X
Menu
DJ Mitchel van Wijk

Haloooootjes!!

Ik ben DJ Mitchel van Wijk 27 jaar oud uit Ter Aar. Al 4 seizoenen resident DJ van Feestcafé Hof van Holland Chersonissos! In de winter kun je mij vinden bij cafe Bubbels in Alkmaar of in Amsterdam en in elke feestzaak waar ik geboekt wordt.

Natuurlijk ben ik ook aankomende zomer week te vinden in het Hof op Kreta!!

DJ Willem de Wijs

Jaja, alweer 9 seizoenen maak ik samen met Feestdj Bas deel uit van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos!

In het dagelijks leven heb ik een horecazaak in het mooie Raamsdonksveer en bij TAART kun je dan de lekkerste koffie met een heerlijke vlaai bij mij komen eten.

Maar in het weekend ben ik vooral te vinden in de leukste feesttenten van Nederland en op festivals waar er ECHT feest gemaakt moet worden!

Ook aankomend seizoen ben ik er weer bij op Kreta in Feestcafe Hof van Holland!

DJ Ramo

Hai,

Ik ben Ramon Salfischberger (DJ Ramo) ik ben 27 en kom uit Den Bosch.

Ik ben DJ bij onder andere Jantjes Verjaardag Amsterdam en de JIJ&IK in Den Bosch, maar afgelopen zomer heb ik ook 2 keer een periode gedraaid in dé feesttent van Kreta! Feestcafe Hof van Holland staat ook zeker komende zomer weer in mijn party agenda!

Dj Carlo

Hai,

Mijn naam is Carlo Rooijakkers ik ben 28 jaar en ik kom uit het Brabantse Budel.

Ik ben DJ en producer, en je kunt mij tegenkomen in alle feesttenten van Nederland. In de afgelopen zomer heb ik onder andere gedraaid op Gran Canaria en Salou, maar natuurlijk ook bij Feestcafé Hof van Holland op Kreta!!

DJ Basjan Munten

Hallo allemaal!

Ik ben Feestdj Bas en kom uit Hendrik ido Ambacht, onder de rook van Rotterdam. Al vanaf 2009 ben ik in de zomer een van de DJ’s van het DJ team van Feestcafe Hof van Holland, waar ik altijd samen kom draaien met mijn maat DJ Willem de Wijs! In Nederland draai ik in alle toonaangevende zaken rond Rotterdam en samen met Willem hebben wij al heel wat hit-producties gemaakt, waaronder de wereld hit Zakka Zakka ism Arjon

Alex

Yiassou Malaka’s!

My name is Alexandros “Alex” Sintichakis, i am 24 years old and i come from Heraklion Crete. In my free time i play football as a goalkeeper, and drive my biggest love, my motorbike or my Corsa OPS! my fav drink is fresh water haha (Whisky) You find me every day in the most crazy place i ever seen!

Hope to see you this summer!

Jannis

Hey you Dutch!

My name is Ioannis Giannopoulos, 28 years old from Athens Greece, but everybody calls me Jannis! In the summer i work at the door of Hof van Holland. All winter i work as a barber, which is my great passion. also you can find me in the gym, or riding my motorbike.If you find my inside Hof, i would like a whisky, but with the crazy dutch i put the bottoms up with a Baco!!

Sam

Sam

Hey daar!

Ik ben Sam Beelen, 22 jaar uit het Brabantse Den Bosch!

Al 2 seizoenen ben ik de gelukkigste man op aarde in de zomermaanden, als ik achter de bar sta bij het allerbeste feestcafé van de wereld; Feestcafé Hof van Holland! Eerst heb ik een paar seizoenen gewerkt bij onze buren van Friet van Piet, maar hier in het Hof ben ik echt op mijn plek!  Buiten mijn studie werk ik in de wintermaanden als barman bij Borrelcafé de Buurvrouw in Den Bosch!

Philip

Hey mensen,

Ik ben Philip “Flip” Bevers, ik ben 23 jaar en kom uit Hilversum.

Ik heb al 2 hele seizoenen gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland en geloof me

Best time of my life!! In de winter kun je mij vinden in Jantjes Verjaardag aan het Rembrandtplein in Amsterdam, waar ik samen werk met veel Oud- Hofpersoneel!

Naomi

Hai guys,

Ik ben Naomi Blummel, ik ben 24 jaar en kom uit Oss

Ik heb afgelopen zomer voor de 2e keer een korte periode achter de bar gewerkt bij Feestcafe Hof van Holland in Chersonissos! In de winter heb ik achter de bar gewerkt in Gerlos in Oostenrijk. Ook leuk, maar geef mij de zon maar!